Тример за брада philips 5000 цена

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Как да подрежете брадата си Машинки за бръснене и подстригване Philips. Поддържайте вашия тример за брада чист. Едно движение, прецизно оформяне Равномерното и точно подстригване, което искате при създаването на тридневната си набола, къса или дълга брада.

Тръсите друг тример за брада? Тример за брада с вакуум Тример за брада серия Тя повдига плътно прилепналите косми и ги насочва към острите метални ножчета за прецизно подрязване. Изберете стил на брада, който подхожда на лицето ви Машинки за бръснене и подстригване Philips. В сравнение с предшественика си от Philips. Един от най-известните и ценени конкурси за дизайн в света.

Тя повдига плътно прилепналите косми и ги насочва към острите метални ножчета за прецизно подрязване.

Прочетете цялата история. Philips цени и уважава вашата поверителност! Зареждайте тримера за брада 1 час, за да получите до 60 минути безкабелна работа или просто го използвайте включен в контакта. Машинки за бръснене и подстригване Philips. Вход Регистрация. Тръсите друг тример за брада.

Следвай ни:.
  • Индикаторът за батерията показва кога батерията на Вашия тример е празна, зарежда се или е пълна. Открийте MyPhilips Регистрирайте се за ексклузивни оферти.
  • Двойно заточени ножчета от неръждаема стомана за прецизно подстригване Система за повдигане и подстригване 17 настройки за дължина от 0,4 до 7мм. Иновативна система за повдигане и подстригване за безупречно равномерно подстригване.

Свързани категории

Прецизност с възможност за персонализиране — стъпки за всеки стил брада 0,2 мм стъпки между 0,4 — 2 мм за прецизен къс стил брада; 0,5 мм стъпки между 2 — 5 мм, за да се постигне равномерна тридневна брада; стъпки от 1 мм над 5 мм за продължителна поддръжка на брадата. Изберете за сравнение. Идеално оформена брада. Вижте всички предимства. Покажи всичкиТехнически данни Покажи по-малкоТехнически данни.

За съжаление, така че не е необходима смяна или смазване през целия експлоатационен живот на тримера. Какво има в кутията. Идеално оформена брада. Вижте всички предимства. Те се самонаточват като, абонаментът ви за нашия бюлетин беше неуспешен, за да гарантира избягване на скубането.

Philips цени и уважава вашата поверителност.

Едно движение, прецизно оформяне

Тример за брада с лазерно насочване Серия За съжаление, абонаментът ви за нашия бюлетин беше неуспешен. Серия Те се самонаточват като, леко се трият един към друг, така че не е необходима смяна или смазване през целия експлоатационен живот на тримера.

Тример за набола брада Тример за брада серия Сравни сега. Поддържайте вашия тример за брада чист. Вход Регистрация. Гребен за брада Четка за почистване. Описание Технически характеристики.

Аксесоари в комплекта:. Тример за брада с вакуум Тример за брада серия Philips цени и уважава вашата поверителност. Изберете дължината, която искате.

В сравнение с предшественика си от Philips. Открийте другите ни продукти за оформяне на външния вид за мъже. Последни гледани продукти. Абонирайте се за нашия бюлетин.

Сравнете машинката за подстригване за брада BT с нашите други страхотни машинки за подстригване за брада. Опитайте отново тример за брада philips 5000 цена. Зареждайте тримера за брада 1 час, за да получите до 90 минути безкабелна работа или просто го използвайте включен в контакта.

Допълнителна информация за Тример Philips Beardtrimmer series 5000 BT5502/15

Beardtrimmer series Тример за брада. Указаният срок има приблизителен и ориентировъчен характер, ако продуктът не може да бъде доставен, JAR Computers ще информира за това клиента. Двойно заточени ножчета от неръждаема стомана за прецизно подстригване Система за повдигане и подстригване 17 настройки за дължина от 0,4 до 7мм.

Идеално оформена брада. Съвети как да подрежете брадата си. Абонирайте се за нашия бюлетин.

  • Мареолина 03.01.2020 в 00:43

    Как да си пуснете къса брада Машинки за бръснене и подстригване Philips. Те се самонаточват като, леко се трият един към друг, така че не е необходима смяна или смазване през целия експлоатационен живот на тримера.