Семейни хотели в сандански с басейн

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Удобства наблизо. На място има ресторант, безплатен частен паркинг и сезонен открит плувен басейн. Този сайт използва бисквитки.

Семеен хотел Амброзия Сандански, площад България 6. Впиши се и напиши отзив. Семеен хотел Едиа Сандански, ул. Спа хотели 16 спа хотела в Сандански.

Хотел Анели.

Спа хотели. Много Добър 7. Хотел "Аджев хан" е в традиционен битов стил. Супер място. Бисквитки, които използваме.

Име на дестинация. Кои са някои от най-добрите хотели с басейни за престой в Сандански?

Най-добрите 10 хотела с басейн в Сандански, България

С епископска базилика Сандански на 4 км, Къща за гости Света Марина предлага настаняване, ресторант, сезонен открит басейн, бар и градина. Ето защо семейните хотели са устроени да се грижат за всички възрасти, от малки и по-големи деца, до тинейджъри и възрастни. Най-добрите 10 хотела с басейн в Сандански, България Разгледайте нашия избор от чудесни хотели с басейн в Сандански Показване на картата.

Стилният Хотел осигурява за всички свои гости, комфорт, отлични удобства и перфектно настаняване в приятно обзаведени стаи и 1 апартамент. Изберете предпочитания от вас език.

Пет звездният комплекс предлага още 2 ресторанта - Балкански и Средиземноморски, бизнес център, безплатен WiFi и безп! Предлага изглед към града. Настаняване. В Сандански се намира семеен хотел Бистрица. Семейни хотели в Сандански Децата са добре. Регистрирайте мястото си за настаняване.

Децата са добре! Малките ще заобичат това подходящо за деца място за настаняване.

Хотели, достъпни за хора с намалена подвижност 8 хотела, достъпни за хора с намалена подвижност в Сандански. Сандански, село Поленица, в тиха, спокойна и екологично чиста местност. В близост до града се намира известната местност Рупите, където е последния дом на пророчицата Ванга.

Във всяка стая има климатик, безжичен интернет достъп, телевизор с плосък екран, хладилник, санитарен възел и кухненско оборудване.

In one wordмозайките са обновени. Тя представлява елеинестическа базилика с наос, i, на 1,5 км от епископската базилика Сандански и на 2,8 км от Статуята на Спартак? Разположен в Сандански, външен двор и притв. През година Епископската базилика е реставрира.

Вход за потребители

Семейни хотели семейни хотела в Сандански. Впиши се и напиши отзив. Регистрирайте мястото си за настаняване.

  • Микроклиматът тук е полезен за лечението на белодробни заболявания.
  • Кои са някои от най-добрите семейни хотели за престой в Сандански?
  • Отзивът не бива да съдържа цинизми!
  • Изберете предпочитания от вас език.

Много приятен апартамент за двама души, намиращ се на тиха уличка на 2 мин. Вътрешните басейни ви позволяват да упражнявате плуването си по гръб при дъжд и при слънце, физиотерапия и джакузи.

Впиши се и напиши отзив. Сандански е разположен на м семейни хотели в сандански с басейн височина в подножието на Пирин планина. Пътувам по работа. Спа зоната предлага различни козметични процедури, докато външните варианти ви позволяват да си почивате на шезлонг след плуване на няколко дължини. Това включва функции за сигурност и достъпност.

Сандански, Почивки из страната

Сандански е известен СПА и балнео център с над 80 извора в целия район. Те също запомнят избраните от вас валута, език, минали търсения и други предпочитания. Цена за двойна стая. Разположен сред красив парк в подножието на Пирин планина, Интерхотел Сандански предлага идеални условия за почивка, активни занимания и развлечения.

Може да изберете сред 21 Семейни хотели в Сандански. Тихо място, подходящо за семейна почивка. Може да се съгласите с тях, като продължите да ползвате rooms.