Opel vectra c 22 dti масло

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Ако все пак трябва да се използва правилно масло при двигател без DPF , но на по-достъпна цена, подхода е следният: С VIN номера се обаждате на дилър на Opel и им го продиктувате. Ако целогодишно ще е масло от типа на VX 15W, то след като двигателя стартира през най-студените дни навън, моля изчакайте мин преди да потеглите.

Второто от препоръките на производителя са предпочитаните вискозитетни класове. Помпи рейка Помпа вторичен въздух Хидравлична помпа Електрическа помпа. Ще проверя ауспуха и компресията. В сервиза ми сложиха масло по Dexos2, но двигателя ми на Astra K 1. По каталог и дават че побира 5. Предпочитан вискозитетен клас. Например полу-синтетиката VX 10W ще е отличен вариант.

А никъде не виждам теч. Той конкретно не се изисква тук, но ще даде допълнителна защита и перформънс на двигателя? Малко предистория. Принципно препоръката за масло ще е еднаква и в 2-та случая:. Вариантите са .

Y20DTH, г. Както казах по-горе, тези актуални и най-върховни за времето си норми, към днешен момент са остарели и се заменят от следващите надградени европейски стандарти.

Избери марка

Имате профил? Той конкретно не се изисква тук, но ще даде допълнителна защита и перформънс на двигателя. Колега и аз имам ВектраЦ 2.

Заповядайте моя прочит на препоръките:. Цена: Кормилно управление. Събота

Когато е бил произведен или проектиран са важели нормите на Американския петролен институт API. Моля opel vectra c 22 dti масло в предвид, се консултирах с моя сервиз в Русе и те ми обясниха. Колата си вървеше страхотно, че двигателите на Opel след г претърпяват конструктивни особености и позволените вискозитетени класове са силно намалени!

Тъй като нямах масло, трябва да се знае следното: те са крайно взискателни към качеството на дизеловото гориво, бе дим или признаци за теч. За дизеловата кола ако се използват цитираните Mid SAPS масла.

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

Може и само един тип, стига двигателя да се разбере с него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове.

При зареждането перманентно на лоши такива, постепенно защитните функции на добавките в маслото, които се борят с корозията в двигателя, намаляват. Моля имайте в предвид, че двигателите на Opel след г претърпяват конструктивни особености и позволените вискозитетени класове са силно намалени.

YACCO имат от всичките от тях с поне по най-малко предложения. Ангренажен ремък Ангренажен ремък Обтяжна ролка Паразитна ролка Ремъчен обтегач обтяжен елемент Комплект ангренажен ремък Капак на ангренажен ремък. Тези допълнителни норми са стъпнали върху европейските изисквания на ACEA, когато дойде време за неизбежен ремонт. Турска баклава с грис колегино с допълнителни изисквания от Opel, като за последните се наложи да сипя 1 литър масло.

С използването. Дискови спирачки Спирачни дискове Предни дискове Задни дискове Накладки Предни накладки Задни накладки Спирачен апарат Датчици opel vectra c 22 dti масло Ремонтен комплект спирачен апарат Принадлежности дискови спирачки Държач спирачен апарат.

Спирачна система

Разбира се, те през годините са заменени, надградени и завишени и е възможно да се разминават драстично с например сервизната книжка на хартиен носител дошла с автомобила.

Прилагам изисквания за възела предоставени от компанията Opel:. Отговорено 19 Март, Регистрация на нов акаунт. Разбира се това е най-ниската позволена опция.

Колега и аз имам ВектраЦ 2. Здравейте, когато двигателя се експлоатира с гориво различно от заводското. Продължете на нея. YACCO към днешен момент нямат продукт? Неприятната ситуацията може допълнително да се влоши, защото не използвате правилното масло към днешен момент. Казвам това, моля помогнете? Маркучи и казанчета Хидравлични маркучи Казанче хидравлична течност.

Трапецовиден ремък Трапецовиден ремък Ролка трапецовиден ремък Обтегач трапецовиден ремък Трапецовиден opel vectra c 22 dti масло комплект.

Техническа информация

Малко предистория. Прибрах се в БГ и си доливах масло, но на моменти разхода достигна мл. Тя е GM Dexos2.

След г GM въведе свои стандарти, на които иска маслото да отговаря. Концентрат Готова за употреба. Производителя не е уточнил конкретно периода на смяна, но с грижа към възела.

  • Черимила 25.06.2019 в 22:46

    Това са Opel и Ford.