Разсадници за овощни дървета в софия

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Проектиране, изграждане и подръжка на зелени площи. Тук ще..

В разсадника на Пламен Пенков ще намерите разнообразие от сортове облагороден овощен посадъчен материал - ОРЕХИ, за вашия двор или градина. Продаваме различни сортове ябълкови дръвчета издаваме и документи за пограми. В разсадника на Пламен Певнков, ще намерите разнообразие от сортове облагороден овощен посадъчен материал - КРУШИ, за вашия двор или градина.

Тук ще получите нужната информация.. Произведеният от нас овощен и лозов посадъчен материал е с изключително добро качество,отговаря на всички изисквания и стандарти. По-редките видове се размножават чрез присаждане.

Разсадника е лицензиран и издава всички нужни докyменти за кандидатстване по програми. Благоевград Пловдив, обл. Плевен Плевен гр. Липата дава лесно издънки и затова често се размножава с такива. Продавам овощен разсад - фиданки.

Касис 60 - 100 см. /Ribes nigrum/

Препоръчва се за райони с късни пролетни мразове. Продавам овощен разсад - фиданки. Пазарджик Пазарджик Други държави обл. Русе Русе гр.

Зле понася почвената и атмосферната суша. Натурал Баланс — България ООД се занимава с производство и търговия на посадъчен материал за овощни дръвчета: ябълки, круши, череши, кайсии, праскови и нектарини, сливи, орехи, бадеми, лешници, кестени, както и маслина, нар….

Преди около десет години разработихме и производство на рязан цвят, а от скоро и на декоративни расте….

 • Долни Богров…. Препоръчва се за райони с късни пролетни мразове.
 • В разсадника на Пламен Певнков, ще намерите разнообразие от сортове облагороден овощен посадъчен материал - КРУШИ, за вашия двор или градина. Лозов посадъчен материал винени и десертни сортове имаме и количество за повече информация на телефона приемаме и поръчки за сезон годинаПредлагаме винени и десертни сортове; Сливенска Перла..

Цени по договаряне. Цветовете в съцветие, ,2 mm широки, това е вече един от водещите производители на декоративни насаждения за град Пазарджик…. Макар да е на пазара от съвсен. Тук ще получите нужната информац. Варна Варна гр. Резитба на овошки.

Към страницата

Сайт за обяви alo. Парцел-земя: подходящ за строителство и земеделски бизнес, складове, логистика -бензиностанция, зарядна станция за електромобили, селско стопанство, земеделие животновъдство и финансира.. Враца Враца гр.

Макар да е на пазара от съвсен скоро, това е вече един от водещите производители на декоративни насаждения за град Пазарджик…. Видин Видин гр. Дължината на металната сонда от мм поз. Лозарство съвети Засаждане на лози Торене на лозя Създаване на ново лозе Пръскане на лозя. Оранжерия -. Конкурентни цени, безплатна доставка…!

Виж всички

Виж повече. Тичинките по-къси от венчето; стълбчето на плодника по-дълго от него. Венчелистчетата mm дълги, елиптични, на върха неправилно плитко нарязани, жълтеникави. Расад сливи стенлей.

 • Декоративни овощни.
 • Разсадникът разполага съc coбствена маточна база за производство на подложки и калеми за облагородените овошки.
 • Резитба на овошки.
 • Цена на дребно за фиданка 4 лева, при закупуване на едро договаряме отстъпка.

Тук ще получите нужната информация. Благоевград Собствени разсади - балконски и градински цветя. Ихтиман, до ре. Семейство Бахчеванис навършва почти един век непрекъснато присъствие в областта на цветарство…. Липата дава лесно издънки и затова често се размножава с такива. Равен с лице на път с ток.

11 мнения в "овощен разсадник софия"

Бели винени: Поморийски бисер, Дунавски лазур, Мускат отонел, Варненски мискет,.. Производител на висококачествен овощен материал от основните овощни видове : Ябълка, Круша, Череша, Слива, Кайсия и други.

Листопадно дърво достигащо m височина. Овощен и декоративен разсадник Тихомир Узунов Овощен и декоративен разсадник Тихомир Узунов е лицензиран производител на овощен посадъчен материал, вечнозелени храсти, паркови дървета, рози и още растения ….

Монтана 1? Цветовете в съцветие, сорт, цветната дръжка е покрита с редки прости власинки,чашелистчетата mm дълги. Още косултации за избора на .

 • Расате 01.03.2020 в 17:04

  Продавам парцел-земеделска земя до 25 дка 6 категория, на 35 км от София на разклона на магистрала Тракия за Веринско - Ихтиман.